Galatasaray Maçı Hazırlıklarımız Devam Ediyor
Mersin’i Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübümüzün Başantrenörü Olcay Orak, Galatasaray deplasmanında mücadeleci bir oyun sergilemek istediklerini söyledi.
Turuncu-lacivertli takımımız, ligin 24’üncü haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. ÇBK tesislerindeki antrenmana tam kadro çıkan ekibimiz, ekibi, sarı-kırmızılı takım karşısında uygulanması planlanan taktikler üzerinde çalıştı.
Galatasaray maçına ilişkin görüşlerini dile getiren Başantrenörümüz Olcay Orak, “Son haftalarda talihsiz yenilgiler aldık. Özellikle geçen hafta kendi evimizde oynadığımız Birevim Elazığ İl Özel İdare maçındaki bireysel hatalarımız, sahadan mağlup ayrılmamıza neden oldu. Deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçı için oyuncularımızı fiziksel ve mental olarak hazırlamaya çalıştık. İstanbul’da sonuç ne olursa olsun, mücadeleci bir oyun ortaya koymak istiyoruz” dedi.
35 puanlı ekibimiz, 14 takımın mücadele ettiği ligde 6’ncı, rakip Galatasaray ise 43 puanla 2’nci sırada yer alıyor. Pazar günü İstanbul Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde saat 13.00’te başlayacak olan müsabaka, Tivibu Spor’dan naklen yayınlanacak.