EuroLeague Biletini 2. Maça Bırakıyoruz
Tarihimizde ilk kez boy gösterdiğimiz Avrupa sahnesinde, EuroLeague Women Ön Eleme Turu 1. Maçı’nda, Rusya temsilcisi Nadezhda Orenburg ile karşılaştığımız maçtan 58-60 mağlubiyetle ayrılıyoruz.
Alina Iagupova (C), Sevgi Uzun, Sera Özelçi, Liudmyla Naumenko, Astou N’Dour beşiyle başladığımız maçta, ilk çeyreği 13-26, ilk yarıyı 25-37, üçüncü çeyreği ise 39-52 geride kapattık. Son çeyrekte büyük bir ivme göstererek farkı tek hücuma kadar indirsek de son dakikalarda kaçırdığımız şutlarla turu 2. maça bırakmak zorunda kaldık.
Ukraynalı süperstarımız Alina Iagupova, attığı 21 sayıyla sayı yükümüzü çekerken, yeni transferimiz Astou N’Dour ise 4 blokluk performasıyla savunmada bizi ayakta tutan isimlerden oldu.
Rövanşı 11 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak maç için yarın Rusya’ya uçacak olan takımımız, maçtan 3 sayı ve üzeri farkla galibiyetle ayrılması durumunda EuroLeague biletini almış olacak.
Sevgi Uzun, Meltem Avcı, Sera Özelçi, Astou N’Dour, Iva Slonjsak, Kim Mestagh ve Lauren Ervin’in, Çukurova Basketbol formasıyla çıktıkları ilk resmi maç olma özelliği de taşıyan bu önemli maçta, bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz!